Mix & Mastering

Muziek Productie

Wij produceren een volwaardig muziekstuk van begin tot eind. Wij beheersen veel genre's en denken mee van A tot Z. De muziek wordt gemaakt in een professionele studio. Dit doen wij om het beste resultaat uit het product en onze samenwerking te halen!

Mix & Mastering is een vak apart in de muziek productie. Door de technieken toe te passen halen wij het beste uit uw sounds en/of vocalen. Door de juiste Mix & Mastering proberen wij het beste resultaat snel voor u te boeken!

Sound Design

 Sound Design valt niet altijd op, maar het is niet weg te denken in de industrie. Daarnaast kan Sound Design uw product helpen een nieuwe dimensie te geven!

Muziek voor merken

 Content heeft de juiste combinatie nodig, muziek en film zijn daar het juiste voorbeeld van! Met onze ervaringen kunnen wij de juiste combinatie van muziek en film combineren.

Alle muziek in deze video's hebben wij gecomponeerd. Ook kunnen wij bijpassende geluidseffecten toepassen om de boodschap van de video te versterken. Dit geldt zowel voor film-trailers als reclame's en games. Dit doen wij in een professionele muziek studio waarin wij samen met u van A tot Z het proces doorlopen.

 

 In samenwerking met Hoekzema Music maken wij dit mogelijk. 

 

Blijf in contact!

©2020 by POPMAPRODUCTIONS.