top of page

Over PopmaProductions

Wij bedenken én produceren online videocontent. Van bruiloftsfilms tot commercials, van animaties tot luchtopnames. Samen met ons team kunnen wij u geheel ontzorgen op videogebied! Wij zoeken de creatieve grenzen op en realiseren maximale ervaring én impact!

Hoe doen wij dit?

Wij zorgen ervoor dat uw videoproductie de aandacht trekt. Met onze jarenlange ervaring realiseren wij creatieve concepten. Deze produceren wij met diverse innovatieve filmtechnieken en een uiterst professionele uitrusting. Wij werken bijvoorbeeld niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar filmen ook met kwalitatief hoogwaardige drones.

Wij kunnen ook op frequente basis foto’s en video’s voor u verzorgen. Met een vast bedrag per maand kunnen wij u het gehele jaar voorzien van relevante foto- en videocontent voor uw social-mediakanalen en website. We kunnen u zelfs helpen met uw content strategie: zo worden uw foto’s en video’s bij de juiste doelgroep getoond!

Leeuw_Visual Zwart.png

“Beeld zegt meer dan duizend woorden, daarom bieden wij het gehele pakket. Van videoproductie tot videomarketing / animatie en sound-design. De combinatie van beeld en geluid proberen wij het beste verhaal te vertellen! ”

bottom of page