Over PopmaProductions

PopmaProductions. Wij bedenken én produceren online video-content. Van Bruiloftsfilms tot commercials, van animatie's tot lucht opname's. Samen met ons team kunnen wij jou/jullie totaal ontzorgen op video gebied! Wij zoeken de grenzen op en realiseren maximale ervaring.

Hoe doen wij dit?

We zorgen ervoor dat je videoproductie de aandacht trekt. Dit doen wij door creatieve concepten te realiseren. Deze produceren wij met diverse filmtechnieken en de juiste uitrusting. Wij werken bijvoorbeeld niet alleen met reguliere filmcamera’s, maar filmen we ook met drones. Maar hoe zorg je voor deze doorstroom aan foto’s en video’s? Door één vast bedrag per maand kunnen wij u het gehele jaar voorzien van video en foto content voor uw social-media en website! Maar waar komen de berichten terecht als ze inmiddels op social-media staan? Daar kunnen wij bij helpen! Door de juiste content strategie en targeting zorgen wij dat uw video's en foto's bij uw doelgroep terecht komt!

“Beeld zegt meer dan duizend woorden, daarom bieden wij het gehele pakket. Van videoproductie tot videomarketing / animatie en sound-design. De combinatie van beeld en geluid proberen wij het beste verhaal te vertellen! ”

  • facebook
  • Black Instagram Icon