top of page

Onze diensten

Laat ons u helpen voor een fantastisch resultaat!

Online content &

social media beheer

Voor u als ondernemer kan het knap lastig zijn om op social-media zichtbaar te worden én te blijven. Uw doelgroep informeren en verrassen met creatieve content. Wij kunnen u daar volledig in ontzorgen. Met een doordacht plan en uitgekiende strategie kunnen wij u het gehele jaar voorzien van de juiste content. Ons doel: nog meer volgers initiëren en uw naamsbekendheid én omzet te laten groeien!

 

Bent u een startende ondernemer? Of wellicht bent u al jarenlang actief met uw bedrijf en wilt u uw onderneming eens in een ‘creatief zonnetje’ plaatsen. Een pakkende bedrijfsvideo is dan een prima optie. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedenken en maken van bedrijfsvideo’s. Video’s die het unieke van uw onderneming een eigen podium geven.

PopmaProductions levert ook bruiloftsfilms om de mooiste dag van uw leven nooit te vergeten! Bekijk hier ons brede portfolio van trouwfilms.

Organiseert u een evenement of een festival? Wij kunnen het voor u vastleggen! Samen met u maken wij een plan en concept om deze dag nooit te vergeten.

Meer volgers op social-media, maar ook: meer interactie met uw volgers en zo subtiel uw omzet verhogen. Wij zorgen met een doordacht plan en uitgekiende strategie dat het zakelijk belang van uw social-mediakanalen flink zal toenemen.

Geef uw bedrijfsfilm en/of promovideo een enorme boost. Door het combineren van verschillende invalshoeken, trekt uw bedrijfsfilm of promovideo flink meer aandacht binnen uw doelgroep. Precies wat u wilt!

Interesse voor een bedrijfsfilm of promovideo?

bottom of page